Бачу зiроньки яскравi

Бачу зіроньки яскраві,
І думка є: а де там Бог?
І чи є там справді?
Чи брешуть лукаві?

Бачу зіроньки яскраві,
Гарні! Гарні! Гарні!
І також душі ті диряві,
Там літають - бездарні.


Рецензии