Играта на времето

Играта на времето
Автор: Р. Русев

Колко много години
се натрупаха?
Как не разбрах,
че всеки ден
чоплеше прашинки
пясък от мен
и пилееше по вятъра
заедно с чувства и думи,
отмити от времето.
Без изход замаяни мисли
вървяха
и само лъч светлина
понякога в тях
пътека проправяше.
А сега...
Играта на времето
свърши.
Светлината остана
в онзи тунел
само с начало...
Краят...
Има ли край?..
И къде ...


Рецензии