Разбудз л звонк я цымбалы

           Разбудзілі звонкія цымбалы
          Ускалыхнулі памяць тых часоу,
          Калі шчырым сэрцам прыняла я
          Тваю ласку,шчодрую любоу.
              Гэтыя прыемныя пакуты
              Не забыліся, не выцвілі, а зноу
              Яркім колерам заз*зялі у маім сэрцы
              Аднавілі думку пра любоу.
         Нешта цёплае яшчэ лунае у маіх думках:
         -Можа адзіноту мне прагнаць?
         Але розум гучна супярэчыць:
         Дзе ж пачуцці новыя узяць?
               У адзіноце ёсць свая прыемнасць,
                Суцяшаю часта я сябе.
               Пешчу памяць аб каханні:
              -Прыгажосць ёсць нават у журбе!


Рецензии