Шкода

Вже багато позаду
Чогось не запитано,
Позабуто,
Не встигнуто,
Та не дочитано.
Дещо
Згаяно,
Десь
Не пробачено,
Щось
Здобуто,
А щось
Навік втрачено...
Безжально-невблаганний
Час
Біжить
У небуття,
Лишаючи
За всим цим
Сум
Та каяття


Рецензии