Якi солодкi слова

Які солодкі слова,
Особливо у книзі,
Як гарячая лава,
Холоне на кризі.

Які солодкі слова,
Водночас приємні,
Зроблені у голові,
Чоловічій майстерні.

Які ж солодкі слова,
А потім огидні,
Коли згадаєш у травні,
Що було у квітні.

Які солодкі слова,
Але не тій сказані,
На моїй душі,
Неначе намазані.


Рецензии