***

*****
Спас прийшов....необачний, босоніж по стернях.
заховав собі в пазуху вузлики стиглих дощів.
проминання трави й завмирання дерев ще химерне -
ще не віриться їм у мовчання натруджених бджіл.
Спас прийшов. хай усім його пахощів стане,
і свячений безсмертник заховано за образи.
тільки айстри залишено - зіллячко літа останнє.
перший привид туману встає із туману роси.
а в тумані змішаються стебла, русалки і оси,
і задивиться світ в кольори бурштинових левад.
Спас прийшов... простелив на сінце свою постіль -
стереже оту пісню, що тихо наспівує сад.
*****


Рецензии