У белым полымi снягоу...

***
У белым полымі снягоў
Шукаю да сябе дарогу.
Навошта мне твая любоў?
Не мне нясі яе, а Богу!

Самасцвярджэнне адшукай,
Ды не з маёю дапамогай.
І хоць маленькі талент май,
Ці папрасі яго... у Бога.

03. 03. 2018 г.


Рецензии