Музыка на украинском языке

Нэ довго музыка пограла
Сашко – Музыка танцював
Музыку куля видшукала
Знайшла, вин був, - тэпэр нэ став!

Тэпэр чортив в Аду ганяе
У Биса владу виднимае
Вин Яроша до Аду ждэ
Надиеться, що той прыйдэ!

У двох виднимуть Биса владу
Володарямы стануть Аду!

Як довго музыка пограе
И Ярош тэж кулю впивмае
И вин для Украины е ганьба
Його доля – тэж в Аду, - «труба»!


Рецензии