***

*****
паперовий ангел на віконці
побажає місту "надобраніч"
і присниться сон маленькій доньці
де вона із зіркою віч-на-віч
ще вона із легкістю злітає
у казки далекі та незримі
ще вона напевно пам"ятає
де ночують гномики і зими
і здалось - земна тремтяча куля
вміститься у крихітній долоньці
й нагадає те що я забула
паперовий ангел на віконці
*****


Рецензии