***

*****
той тихий сквер - каштановий півострів
на мапі міста і його вітрів
за цілу зиму віднайти непросто -
там переквітле небо угорі
там тиша над заснулим водограєм
предтеча грудня - норд солоний дме
та я й для цього вітру обираю
одне із найласкавіших імен
*****


Рецензии