безкiнечна цепочка проблем

Труднощі для того щоб їх радіючи  бороти набирати швидкість ритми обороти
Успіхами уповати
І в щасті завжди проживати
Люблю труднощі долати

На роздуми часу не маєм тому спонтанно рішення приймаєм

І кучу труднощів ще більших наживаєм
І значно щасливішими буваєм
Бо несносні труднощі вже маєм
Поки живі все подолаєм


Рецензии