Смакую спелую мал ну

            Смакую спелую маліну
            І  набягаюць успаміны
            Пра той салодкі час кахання,
            Як любы мне шаптау прызнанне.
        Напамінае пах маліны
        І губы любага мужчыны.
        Яны такія трапяткія
        Да болю у сэрцы дарагія.


Рецензии