ТАБЕ на беларускай мове

Мелодыя кахання,як струна,
Раптоўна абарвалася на ўзлёце
І сэрца замірае ў маркоце,
Не ведае – у чым яго віна.

А дзесьці там – на беразе зімы-ракi
Пакрысе мяне ты забываеш.
І з успамінаў вобраз мой сціраеш,
Як быццам след слязінкі са шчакі.

Любы мой,далёкі  хлопчык  Кай,
У палацы снежнай каралевы
Немагчыма скласці слова ВЕЧНАСЦЬ
Без пачуццяў ,як ты не складай...

ТЕБЕ
Мелодия любви струной звенящей
Внезапно оборвалась в небесах.
И сердце замерло в немой тоске,
Душа моя - в слезах.

А где-то там, на берегу зимы-реки,
Где каждый день меня ты забываешь,
Ты образ мой из памяти стираешь,
Как будто след слезинки со щеки.

Любимый мой, далекий мальчик Кай,
Ты во дворце у снежной королевы.
Не сложить из льдинок слово ВЕЧНОСТЬ
Коль нету чувств - не собирай.


Рецензии