Яблуко...

Сiре чи бiле...не зрозумiю...
Та почуттiв стримать не смiю...
Чорне, як смоль..якесь ритуальне...
А виглядаэ...так сексуально...
Погляд шалений, зваба жiноча...
I вже не зможу вiдвести очi...
Тiло, мов шовк...таке бажаю...
А у руцi...пристрасть тримаэ...
Червонобоке, кругле, гладеньке...
Запах п'янкий...шкiрка тоненька...
Можливо з нього...почався грiх...
Стиглого яблука....дольки смачнi.


Рецензии