Сльози

Міняються погляди... люди... вівторки
Міняється колір волосся дівчат
В квартирах  щороку міняються шторки
Міняється досвіду наш атестат
Буває, що люди не стримують  серце
І горнуть  до себе взаємних людей
Коли ми кохаєм, ми дихаєм ...Чесно!
Про це наше серце кричить із грудей
Й тоді у морях вже не здіймуться шторми
І всі літаки долетять у міста
Обнімуться люди...І все стане в норми
І тільки від щастя заплаче вода


Рецензии