Профагiтацiя вiд батька

          (на ринку, в м'ясному ряду)

- Кому ти, синку, так вклонився
                і аж від щастя засвітився?
- Адже той дядечко - поет! -
                Великий мій авторитет.
Він в нашій школі виступав.
                Його поезія вражає.
На його вірші я "запав".
                От якби я таким же став...
- Поет... По школах виступає...
                Чи він що-небудь з того має,
отой блідий інтелігент,
                одягнений у секонд-хенд..?
До речі, ось такий момент:
            Я, скромний працівник бондарки,
взяв сало, ковбасу, рулет.
                Глянь, синку, що купив поет.
- Купив... лише свинячі шкварки.

До того, як в халепу влізти,
                подумай, що ти будеш їсти.


Рецензии