Прогулка

Димочка за Томочку,
Томочка за Ромочку,
Ромочка за Настеньку,
Настенька за Катеньку,
Катенька за Мишеньку,
Мишенька за Гришеньку,
Гришенька за Глашеньку,
Глашенька за Машеньку,
Машенька за Толечку,
Толечка за Олечку,
Олечка за Славочку,
Славочка за Клавочку,
Клавочка за Данечку,
Данечка за Танечку,
Танечка за Юрочку,
Юрочка за Нюрочку,
Нюра за Маратика,
За родного братика.
На прогулке детский сад–
Впереди идёт Марат!

24.03.16

Иллюстрация из интернета


Рецензии