Бясконца-невыноснае...

Бясконца-невыноснае
чаканьне.
Сплывае сум зьнясіленай
ракой.
І толькі прага моцная
змаганьня,
як і каханьня,
кліча за сабой.
Наперадзе ў нас
вясновы ранак!
Наперадзе і воля,
і вятры!
І сэрцы ў крыві
ірваных ранаў.
І сьвята пераможанай
нуды!


Рецензии