Як добра...

Як добра з вясновым ветрам
кудысьці імчаць,ляцець!
Свавольным імклівым бегам
і душу,і кроў разагрэць.
Як добра сустрэць сьвітаньне
ў мільганьні апошніх зор!
Як добра,калі каханьне
струменіць-пяе наўкол!


Рецензии