Тихий снiг Тихий снiг Тихий снiг

Тихий сніг… Тихий сніг… Тихий сніг…
Незнайомі знайомі світи…
Незбагненність зимових доріг
Замітає холодні сліди…

Тихий сніг… Тихий сніг… Тихий сніг…
Скрижанілі дива на руці…
Таємниці промовчаних слів
Розпорошують зміст у імлі…

Тихий сніг… Тихий сніг… Тихий сніг…
Візерунки сплітають життя…
Неминучість викреслює збіг
Для акторів у п’єсі «Зима»…

Тихий сніг… Тихий сніг… Тихий сніг…
Тонуть в мареві ночі і дні…
Невгамовний мороз-чарівник
Заколисує мрії і сни…

Тихий сніг… Тихий сніг… Тихий сніг…
Невагомість кружлянь і торкань…
Нескінченність закладена в мить
Світлих зустрічей, світлих прощань…

01.03.2018


Рецензии