Playboy?

Vyacheslav Zaycev turalyna bir kun buryn sagat 01:00 tunde esime kirgen, sebebi logotype playboy-ga karaganmyn. Na gyz journalistter biledi - kandai bul logotype jane onyn taryhi. Byraq 2015-shi jylda jazdiguni esime kirgen, sol uakytta algashqy ulttyk negizdegi korlau jane jek koretin turalyna suhbat jane angimeleri estip jurgenmin, senin ulttyn qazaq qanshyk jane blyad kaida dep jane t.b.


Bugin 17:00 Astana uakytty boyinsha orys radio-da bir khabardy Vyacheslav Zaycev turalyna jazganmyn - Dmitryi Medvedev ony tugan kunimen kuttyqtady. Sharshagan joksyz ba janalyktardy tandau nemese bireudin oinan alu jane jasau?



Ne bolgan qyzben Gaidar Forum-da Trianon suhbattyn-da 01:47:49? https://youtu.be/8AcUgrhmIyM

"Ol oz qolyndy shalbarga surtip jur ma?" ne bari basqa sozder "Kordin be qazaqtar-da madenietti jok!" Siz oilaisiz ba - baska ulttarda sondai "shalbar surtetin okigalary" jok pa? Eger radiojurgizushilardy estigeni jetse - tan qalasyz.

Arine, siz Bekenova bolmaisyz, sebebi sizge magan dein ale alys...


 
Akmaral Bekenova


*ne bari korkem shygarma emes


Рецензии