***

Якщо прагнеш радіти, радій,
Сльози душу звели, дай їм волю,
Не роби тільки вчинків страшних,
шо загонять тебе у неволю.

Вір у краще, надійся, чикай,
Все одно, врешті-решт, буде щастя,
Особливий один такий знай,
Тож будь ласка надійся на краще.


Рецензии