Життя прекрасне...

Життя прекрасне,
я любима.
Так! Я живу
Тепер я сильна.

Не буде криші,
не буде прірви,
А буде легкість
-все відпустила.

Все в мене буде-
Лад у сім*ї
І подорожі
І камін

І сад вишневий
І океан
А навколо будинку
Високий паркан!


Рецензии