***

Ніжні пелюстки,
чисті мов небо,
Лагідні, щірі,
Несуть лиш добро.

Квіти ромашки,
Завжди красиві,
Сонечка дотик,
Вітру крило.

Спогади – чисті,
Квіточки милі.
Квіти любові,
Квіти буття.

Квіти моєї
Крилатої мрії,
Квіти надії,
На краще життя.


Рецензии