Не цурайся себе

Не цурайся себе людино
Ти одна така – найкраща !
Хай сміються норовливі.
Пам’ятай, що ти е щастя!

Хай пліткують, за плечима.
В тебе життя цікавіше,
Пам’ятай, що ти вродлива,
Ти безмежна, щіра, ніжна.

Хай в багно тебе пускають,
Підіймайся, розправ плечі!
Ти талановита безмежно !
Балачки тут недоречні .

Всім, як завжди, мил не будеш,
Будь собою, май же гордість!
Пам’ятай, ти особлива !
Жити та творити мусиш.


Рецензии