Пан Iван

Звучить велично: – Пан Іван!
І серце від поваги мліє, 
Таке звертання душу гріє, 
А то дарма, - що він, ...болван.
Як чути мило: – Пан Іван! 
В звертанні цім, - лине пошана,
І очі сяють у Івана,   
Яка то є блаженства мить!
Та мудрість нас народна вчить: -
„Hе дай нам бог з Івана, – ПАНА”
І відчуття не підвело
О рідна Україно – мати   
Уже керують дєрьмократи 
Тож люду доленька гірка 
Виснажує їх знахабніле
Мурло, з так званого „комка”
Оце й Мораль вам, ...ось така!
25.11.1992р.          


Рецензии