А я щаслива

А я щаслива-
Бо живу,
Дивлюсь на небо
Синє синє,
Я інколи вірші
Пишу,
Вони для мене лиш
Вразливі.
Коханий поруч і любов,
І донечка така доросла.,
Коли?
Ну ось мала була немов,
Та час летить -і
Доня зросла.





І


Рецензии