любове

Ох, Любове!
Я так за тебе радію -
Вона, мабуть, тепліше сонця.
І тримаю в серці надію,
Що світло не згасне в твоєму віконці.

Ох, Любове!
Наповни свє життя красою
Та віддай їй вогонь своєї душі.
Нехай вона буде неземною
І чує твій голос, коли мовчиш.

Ох, Любове!
Все що я хочу - щоб тобі було добре,
Щоб сам диявол обходив стороною.
І щоб серце твоє хоробре
Більш не зустрілося з бідою.

Ох, Любове!
Я зберегла б тебе, та не можу.
Котику мій, вербовий.
Сподіваюсь, я тебе не тривожу...
Ох, Любове моя, Любове...


Рецензии