Неожиданный снег укр

 НЕЖДАНИЙ СНІГ

Ніхто такого
Зранку не чекав,-
Нежданий сніг
На березень упав.
Мела хула
На мій і твій поріг.
Та тільки марно
Ліг між нами сніг.

А у безмежній вишині
Для тебе - любиш ти, чи ні,
Бринять веснянками пісні
Мойого серця.
І хай дрімає ще весна,
Та всеж до нас прийшла вона.
І моє серце, ніби птах,
До твого рветься.

Нехай з тобою
Бачились давно.
І зустріч та -
Давно - німе кіно.
Чи знає те той сніг,
Та знаю я,
Як гріє серце
Посмішка твоя!

Тоді розтанув
Поміж нами лід.
Нежданий сніг
Розтане у весні.
Бо вже течуть,
Немов стрімкі струмки,
До твого серця
Всі мої думки.

Ніхто такого
Зранку не чекав...
Нежданий сніг
На березень упав.
Мела хула
На мій і твій поріг.
Та тільки марно
Ліг між нами сніг!

Бо у безмежній вишині
Для тебе - любиш ти, чи ні,
Бринять веснянками пісні
Мойого серця.
І хай дрімає ще весна,
Та всеж до нас прийшла вона.
І моє серце, ніби птах,
До твого рветься!

ВК 1березня 2018 ХерСон


Рецензии