Зустрiч 11

Очі смарагдові моє натхнення
спогад у роздумах думки оповивають
мрії оголені креслять одкровення
та почуття по новому нас розкривають...
У рідної душі довіру я шукаю
с тобою дуже хотів порозумітися
твій таємничий погляд з усмішкою розгадаю
та треба нам лише...зустрітися...
Та не у сні хотів побачити а на яву
зізнаться віч на віч в покаянні
можливо я своє майбутне в тобі знайду
і проведемо на одному диханні життя в коханні...


Рецензии