Приходь на мене подивитися

Приходь на мене подивитися, мій сокіл
і божевілля перетвориться на попіл.         
Нехай вуста з"єднає полум"я задухи,
в твоїх обіймах я залишуся без рухів.

Наснись мені, що ти не в путах, місяць ясний.
Нехай розхитаний трамвай пробуде вчасно.
Під звук сурми весняні проліски зрадіють.
Навшпиньки встану зустрічати я надію.

Приходь до мене, щоб схреститися очіма.
Зірви болюче самотіння доброчинно.
Жаданна хвиля – надіп"ємо терпкість свята,
ми захміліємо любов"ю знов по п"яти.

                25.02.2018


Рецензии