Мисля си

Мисля си
Автор: Р. Русев

Най-дългите ми дни,
най-дългите ми улици
и стъпките ми,
любовта събрали,
събрали изтърваните ми обичи,
утихналите мъки изживяни...
*
А аз си мисля
как да мина през душата ти,
без да ме усетиш.
Мисля си дори на сън
и виждам твоят силует
обичан,
нежно-тъжен
и очите ти.
И в тях усмивката
полуизстрадала мечтите си.
Мисля си...
когато винаги до мен
 си в чувства...
Мисля си...
за теб...


Рецензии
Думать о ней-мечтать,забываться,
За искорку взгляда обжечься не жалко!
Чувственные стихи!Спасибо большое! Искренне Ваш с улыбкой с Украины

Эдисон Дворецкий   02.03.2018 11:02     Заявить о нарушении