Мы вазвращались, е2 не плача

Бо нет в Расіі ні алімпіjца ж

Кагда дарога, кагда я дома,
Я всё пазволю себе, радному!
І ліш в пхаj-чхаjе какоj-та дранаj
Нам запрещяют іграть бес правіл.

Ніяк, нікак бо Расіі славнаj
Нельзя случяjна папіс і в чяjнік-с.
Тагда пазволю здзесь заjМеjЧаjне:
Ты, Якуб, пан. Но швеjцар ув жабав.

Крічат 3буны: Расія! Дружба!
Далоj фсех жадін! Прівет Брігаде!
І гімн державы, какоj не знают,
Пают ліш шаjбы с конькамы Алькы.

Ні спать, ні плакать, ні выjті за борт –
Алімпіада адна ліш маніт.
І толька полька танцуе з намы j
Да сербіянкы дають в7 на кусь.

Не места красіт у нас, славянав,
А ты хазяін в 7е, где равны
Евреj і рашэн, хахол і бялыj
І все, кто старше падлюг заштатных.

...а мы вот гондэ наjшлы Морозку сь?


Рецензии