Калитка - english

When the stars will do  the first light,
When the evening will be dark and blue,
And the branchy bird cherry of white
Will be there decorated by  dew -

Open the gate in the old lush garden,
Then come in covertly - you'll must seem as a shade,
Don’t forget some cape  of darkness,
Put the lace on your beautiful head.

Where the branches are woven thickly,
Waiting  for you  I’ll be hidden and mute,
At  the gazebo  -  it won’t be quickly -
Lace from sweet lips by me will be removed.

Open the gate in the old lush garden,
Then come in covertly - you'll must seem as a shade,
Don’t forget some cape of darkness,
Put the lace on your beautiful head.


===================================================
Калитка
Музыка: Обухов А.
Слова: Будищев А.

Лишь только вечер затеплится синий,
Лишь только звёзды зажгут небеса,
И черёмух серебряный иней
Жемчугами украсит роса.

Отвори потихоньку калитку
И войди в тихий сад, словно тень,
Не забудь потемнее накидку,
Кружева на головку надень.

Там, где гуще сплетаются ветки,
У беседки тебя подожду,
И на самом пороге беседки
Кружева с милых уст отведу.

Отвори потихоньку калитку
И войди в тихий сад, словно тень,
Не забудь потемнее накидку,
Кружева на головку надень.

Не забудь потемнее накидку,
Кружева на головку надень.


Рецензии