Кохання

..."Кохання... Сюсі-пусі, обіймашки, цілувашки, ручка за ручку... Як воно, вбіса, виглядає і як працює?"
-"Кохання, це - як прикраса. Годинник. Так, зовні всі годинники схожі, але механізм - унікальний. Саме тому його не видно. Саме тому лише одна рука його носить, одні очі дивляться на час, одні вуха слухають тікання стрілки. Саме тому, це діло одного, яке завжди стосується двох. І саме тому, ти ніколи не зрозумієш, який насправді механізм спонукає на обіймашки, цілувашки і змушує триматися за руки без натяку їх роз'єднати."
...


Рецензии