Шо, выпав зуб жалезн?

Так мы счас фставім лепеj!

Аттуд не пазваніш,
Где держат нас уж месяц.
Бо ты ж попавсь, ек мыш
На жыдовыj яешні зь.

І ек кому скажы,
Шоб вызволылы. Нэчысць
Фпакуе так рэжым,
Шо вжэ закаж дысетым.

От на пожры мучкы.
Прыправляна ж! Канечно – сць.
Ну, мыску гопнь лапшы.
А шо, Ёг ззісць і мнеско?

Діет закаж шэ ты?
Ха-ха! Да на вапщэ ныц!
Одны но колюхы
Од рыбкы, шо ісчэзла фш.

Давлене, мо, провірш?
На-на: 6-0  на 9!..
Бо лічать кобляхы,
Ек завіщав ж Віцэнна.

Діагнозы? Навзрыд
Ведь плачэ во ныкэча.
Бо ны за що взялы
І скынулы к смырдечым.

У вас, шо, е правы?
Вмышевся ж в управлене!
Бо вів Бычок дыток?
Да статочок тылечэ ш.

А ты куды запёрсь!?
Шо, пчолкам даць збавленне?
Да нет, пускаj арёт
Паскуда на всё светлэ.

І еслі б не Анёл,
Каторы завшы нежэн,
Я б выжыв срець звіров?
Фашыстав нет жэ в белак.

А как на воле в Волк?
Вот ты жывэш в деревні.
І выпав зуб дурноj...
Езжаj в Янів – ф калеjку сь!

А я вот без валёнк.
Без рукавіц – хто звежэ?
А ф хаты!.. Божэ! Лёд!
Бо ты ж падвал нагрэеш.

Но!.. ф сумме харашо
Усё ідзе в зладзеяв.
Ні шэрсці, а ні вовн
С Каня, шо правыть змеjмы.

...в тумане дрэмлет Ёж.
Хто эта? Челавечек


Рецензии