Тримай мене

Тримай мене ніжно
Однією рукою.
І зиму цю сніжну
Ми зігрієм з тобою.

Бери мою руку,
Та щастя бери.
Віддай свою муку,
В мені хай горить.

Твої очі, як небо,
А я полетіла.
І більше не треба,
Бо ти - мої крила.

Нехай божевільна,
Та рани загою.
Тримай мене сильно,
Мені добре з тобою.


Рецензии