Лiто -песня-детская-

* Обращайтесь за нотами.

* Музыка Иван Мадяр


  Літо!.. Літо!.. Літо!..
Літа дивокрай!..
Гості завітали
у Карпатський Край!..

Приспів:
Сонця - поточини!..
Сонячні - річки!..
Навіть дні - неначе
сонячні стрічки!..
(можна 2 рази)

Хто собі у лісі,
хто біля води...
Сливно й малиново
їм зорять плоди.

Приспів.

Чим Карпати щедрі -
ласощі одні!..
Літа у малечі
веселкові дні!..

Приспів.

Лютий 2018


Рецензии