Можливо

Повернуться… повернуться додому
з дурної і незграбної війни,
такої непотрібної нікому,
повернуться… повернуться вони.
З болючими, незгойними серцями,
що так бажали тиші і тепла,
вони побачать гостро до нестями,
як вдома править пасербиця зла.
Можливо, воїн, наче з переляку,
ледь переступить батьківський поріг,
угледівши бордельщину усяку,
захоче підірвати оберіг?


Рецензии