Прилетiли лелеки

Із далека – далека прилетіли лелеки
Прилетіли лелеки до своєї землі.
Зупинились спочити, і водиці попити,
Бо втомились в дорозі наче діти малі.

Над рікою схилився дуб старий одинокий,
А на ньому гніздечко своє місце знайшло.
На душі стало світло, а на серці лиш спокій
Повернулись лелеки в своє рідне село.

Із далека – далека прилетіли лелеки
Повернулись додому, до своєї землі.
Тут найкраще їм поле, тут немає їм горя,
Тут усе найрідніше – у своєму селі.


Рецензии