Любов i смуток, поруч ходять

 Любов  і  смуток,  поруч  ходять.

Любов  і  смуток,  поруч  ходять,
І  чому  вони  нас  знаходять.
Чому  Любов – жага  бажання,
Так  додає  мені  страждання?

Я  тебе  кохала  лише  душею,
Ти  гарно  звав  мене  своєю.
Пила  кохання  по  краплині,
Та  не  забула  його  і  нині.

Від  поцілунків  тих  тремтіла,
Та  і  кохатись  тоді  хотіла.
Ти  ж  цілував  і  гладив  коси,
Поки  не  впали  ранком  роси…

Війна  прийшла  в  мою  країну,
В  любиму  неньку – Україну.
Не  став  ти  призова  чекати,
Пішов,  з  "братами"  воювати.

Я  залишилася  з  собою,
Вся  наодинці  із  журбою.
Від  тебе  вісточку  чекаю,
Щоб  вижив,  Господа  благаю.

Любов  і  смуток,  так  буває,
Лише  душа  тоді  страждає.
Коли  любиш – серце  співає,
А  в  журбі – воно  волає.

Любов  і  смуток,  поруч  ходять…

           16:50.25.02.2018.


Рецензии
Нехай ваша героїня діждеться коханого...

На Манжетах Вишиванки   26.02.2018 17:50     Заявить о нарушении
Життя - перемагає все, на світі!

Вдячний за відгук, Лідо!

З теплом,

Михаил Онищенко   26.02.2018 18:08   Заявить о нарушении