Та тобi не цiкаво

Ти не запитаєш про те, як я живу
Про що я ночами мрію
Дощовими хмарами я пливу
І з тим дощем у вогнищі тлію

То вітром у траву упаду
І нап'юсь лугового дурману
А на ранок з світанком піду
Світло-синім бродячим туманом

То залишусь в осінньому дні
Разтворюся в пожовклому листі
Або так спалахну у вогні
Що аж в небі зірки крем'янисті

В джерело перетворююсь літнє
Щоб ти душу у спеці зцілила
Скільки раз зустрічались ми в світі
Та побачень тих ти не цінила

На столі догорить скоро свічка
І нехай в ній не має тепла
Не туди потекла наша річка
Та й води в ній давно вже нема

От і стало на дворі вже темно
Й знову я... і ніч про щось мріє
Та тобі це не цікаво...й даремно
Не тебе моє серце зігріє


Рецензии