У ритмi

Живи у ритмі
Злови підходящий
І синхронізуй з тим, що в серці твоїм

Дай мізкам на чай
Щоб ті постарались
Твій відчай зробити навік нічиїм

Дороги в думках
Бажаннями створені
А ти відправляй їх в реальність скоріш

Чекати без дій -
Нульове задоволення
Активність життя зробить трохи простішим

Пірнай у моменти
І будь неповторним
Звільнися від важкості темних сторін

Ми чисте повітря
Коли ми прозорі
Прикраси коштовні смарагдових днів

Час – вправний спортсмен
Що швидко несеться
До фінішу хоче дістатись скоріш

Ми залишимось нами
В просторому всесвіті
І серед зірок ми найяскравіші


Рецензии