Коломийка - веснянка

Ой, Ви славні козаченьки!
На морозі лютім...
Ви пішли від хати, жінки і рідної неньки...
Ви стоїте, бороните, землю від наруги,
Хай ті кляті ворожнечи,
Згинуть й будуть забуті...
Най лунає рідна мова, пісенька-веснянка,
Та сміється і танцює, жіночка - панянка...

25.02.2018 (09:50)


Рецензии