Seninle.. sensiz... песня

Menim el catmaz zirvemsen,
Sene cata bilmirem,
Mehebbet dolu dunyamsan,
Seni ata bilmirem.
Daglarda ucan gartalsan,
Heyif,... uca bilmiren,
Saf suyum, temiz bulagsan,
Heyif,... ice bilmirem.
Ayli gecem, seherimsen,
Sensiz yata bilmiren,
Dan ulduzum, govherimsen,
Sensiz yana bilmirem.
Hemdemim, wirin heyalsan,
Seni tuta bilmirem,
Sen hem yoxsan, hemde varsan,
Bawa duwe bilmirem.
Zerif oxwayan kuleksen,
Men oxwaya bilmirem,
Sevib yawadan ureksen,
Men yawaya bilmirem.
Ureyimde nur, ciragsan,
Iwig sala bilmirem,
Kamanimda wur, seygahsan,
Heyif,...cala bilmirem.
Ayrilmag senden cetindir,
Senden doya bilmirem,
Ureyin, gelbin temizdir,
Amma duya bilmirem.
Sen olsanda, men yalgizam,
Tenha geze bilmirem,
Senli olsamda, sensizem,
Daha doze bilmirem...
N A R G I Z  KURBANOVA


Рецензии