Коли колисковi

Коли колискові казкові
Стрічають настирливу ніч,
 Здіймаються в небо зорі...
Ти з вічністю віч на віч!
Шукаєш свій шлях шалено,
Шепочеш, кричиш - дарма.
Я знаю тепер достеменно
У темряві лиш пітьма.

Сміється над нами доля
Сьогодні погана гра?
Колода скінчилась - козирні тузи
Вона дістає з рукава.


Рецензии