Лiтери

Живе для мови "алфавіт",
Аж тридцять два значки!
І надсилають нам привіт,
Оті значки-крючки.

І мають значення вони,
Щоб виразить мотив,
А чи новини давнини,
Можливо суть підків.

Між ними є літера -"жи",
І є літера -"ди",
Та попереду стала -"жи",
А ззаду десь і-"ди".

Так надоїло оте - "жи",
Неначе "міражі",
Вони, оті, і "жи" і "ди"
Приносять нам біди.

Це вже страшніше "сатани",
Бо вже ряди-годи,
Вже об'єдналися вони,
До "жи", прилипло-"ди.

      24.02.2018р. 09:50.   


Рецензии