И вапше, ну, зачем ты тут здесь

Мни плытэш всэ коше

І я вот ут падумала нешт!..
Ну, зачем этат ваш день рашденьк!
Бо чого гэто во тоj боец
Навыть ма3 ны всунэ млынэць.

Разве свето якэ в світы е
Нашыj Сёмцы святыj вжэ сов7.
Ты ж вбывав, Васылэнько міj, фсех
Ув ракетных воjсках в подземельц.

Ах, да j Восьмэ якэ Марта jдэ!
Гэто так но – взялыся жэньшеньк
Да j собі о2ёвваюць в нэтр
Терріjторріjкы в негр.

Вот ек-как можня скомкаты фсех
Да j швырнуты об зэмлю в шызэньк.
А то що мні ты вершыкы прэш
Кажон дэнь за плытэнь.

Вдалеке ж утка гарно плывэ ць,
Калі цёпленьКі зь ве3к ва снезь.
Нет, я гріты ны стану С3льце!
Хаj хоть він там ув лёд хоть увмэрз.

Бо j какоj мы духовныj прам воj.
Нічаво і не смыслім а том ш.
Да j ці молімась за цех Стрыльчых,
Шо канають в самотьті одны.

Да j вапщэ, от кап был ты тут здесь,
То сходылы п хоть пыл впэрты в рыльц.
Ну, о там, у фантань, взяты гразьк
Да і піці, как святу вадзяр.

Мні от сын на защытніка Дзень
Подарыв но ж очкы.
А ву арміі і не служыф.
А ты, Кіць, быв радзіст? Ну, j дурныj, хы, веть Кінь.


Рецензии