Що то е натхнення?

У творчості таке бува:
Самі з'являються слова.
Питають: “Що то є натхнення?”
Воно таке як і варення,
Ти наче муха в нього вліз,
I пишеш, пишеш... цілий віз.
Так легко-легко пісня ллється.
Душа радіє і сміється,
Йде за сонетами сонет,
І відчуваєш - ти поет!


Рецензии