Звон крышталёвы...

Звон крышталёвы
самотна ільецца
чуйнай жалобай
у самае сэрца.
Чысты і просты
празрыстыя сьпевы.
Воблікам Боскім
асветліцца цела.
Усё адыходзіць...
З такога закону
душу халодзіць
да самага скону.


Рецензии